Mit navn er Michael "Miller" Petersen - også kaldet Doc Miller.......

Jeg er født i 1962 i Horsens, og har siden jeg var 15 år interesseret mig for enhver form for musik og underholdning. Jeg har tillige - i mine unge år - været udøvende musiker, hvilket har gavnet mig i mit virke inden for lyd-, musik- og pladeindustrien. 

Jeg startede mit første lys- og lydudlejningsfirma allerede som 18 årig, hvor jeg leverede lyd- og lyssystemer til koncerter, skoler, teatre, diskoteker, butikker mv. Jeg solgte firmaet KM STUDIO SOUND i 1984, hvorefter jeg købte et gammelt og udslidt indspilningsstudio som jeg fik "up to date", og hvor det endte med at jeg lavede både pladeindspilninger samt fungerede som eksternt lydstudio for Danmarks radio i Vejle.

Fra pladeindspilninger var springet let over til pladebranchen, hvor jeg startede ved PolyGram Records (i dag Universal Records), hvor jeg arbejdede i pr- og salgsafdeligen. Mit daglige virke dér var at promovere og sælge kunstnere som Dire Straits, Bryan Adams, Dodo And the Dodos, Thomas Helmig, James Last og mange mange flere. Jeg stoppede ved Polygram Records i 1990, for at starte min egen højtalerproduktion - DOC MILLER......

Og derefter gik det stærkt. Jeg producerede PA og DJ højtalersystemer, som i starten kun blev solgt i Tyskland, men efter 4 år på det tyske marked fik vi (jeg - alle mine dygtige og ihærdige medarbejdere - venner og ikke mindst famile) hul igennem til Danmark og en del andre europæiske lande. Og så er det gået meget stærkt lige siden. I samme periode startede jeg også plade- og grossistfirmaerne Collection Records og Euro Music & Media med salg af cd'er mv. til hele Europa. 

I 2002 blev det dog for meget med at styre så mange aktiviteter, så jeg solgte Collection Records og Euro Music & Media fra, for at koncentrere mig om højtalerproduktionen. Det har betydet, at vi idag har fået udviklet et højtalerprogram som dækker alt! Lige de helt store PA og DJ systemer til kompakte "Home Audio" systemer, der kan klare alt lige fra den "våde havefest" til det elegante bryllup.

Jeg håber, at dette sammekogte resume over mit musikliv, har givet dig lyst til at se og måske høre nogle af vore mange produkter i denne shop.

Om ikke andet så har jeg måske givet inspiration til andre unge mennesker som går med en god lydidé i maven. Bare kom i gang, det kan sagtens lade sig gøre, selv om det tager lidt tid......